perjantai 5. lokakuuta 2012

Lauran korttihaaste #55

Ostin yhdestä askartelukaupasta kympillä pussin täynnä askartelutavaraa. Mukana oli mm. kolme pahvikantista muistikirjaa :) Eilen illalla innostuin tuunaamaan yhden kansia ja tänään aamulla tuli mieleen, että mähän voinkin osallistua sillä Lauran tämän viikkoiseen haasteeseen. Tällä viikolla aiheena on käyttää pahvia jossain muodossa :)


Kuvia on tällä kertaa kaksi ja ne tulevat tässä:Tässä on siis kannet pahvia. Leimasin vihreälle paperille tekstileimasimella tekstiä ja kiinnitin sen kanteen. Sitten leimasin pahville lukon ja avaimen. Leikkasin molemmat ääriviivojaan myöten irti pahvista. Lukon reunoja ja lukkoreikää korostin hiukan mustalla tussilla ja tein rei'ittäjällä reiän sekä avaimeen että lukkoon. Avaimen väritin myös mustalla tussilla ja laitoin sen jälkeen pintaan yhden kerroksen Glossy Accentsia, joka onkin mulle ihan uusi tuttavuus :) Sitten kiinnitin avaimen ja lukon toisiinsa mustalla nauhalla. Ja laitoin lukon kohotarroilla paikoilleen. Takakannessa (josta en ottanut kuvaa), on sama tekstipaperi mutta ilman lukkoa ja avainta :D


3 kommenttia:

  1. Mukava idea! On niin kiva katsoa muiden blogeja, kun aina löytyy uusia ja toteuttamiskelpoisia ideoita. (ei vain saa itse aikaiseksi...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mäkin tykkään hakea ideoita ja inspiraatiota muiden blogeista! Usein niistä myös oppii uusia tekniikoita :)

      Poista